开放注册中
搜索

[南海]yd酒店,唔单止踩中地雷,仲要被炸成粉末

bjzong 发表于 2018-4-9 17:06:44 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-04-01
场子:yd酒店
酒店地址:平洲

价格:268
服务员数量:37

XQ.日中午无野做就近落脚去yd酒店am,入去环境唔错直接Z.个268既am,几分钟后bz入黎话一阵个JS系大妈黎既,建议我等阵换818号JS,我马上心存感激,大妈入黎之后马上叫换人,等左阵818黎左,我叼!虽然系后生但A杯黎喔,虽然我一直认为旺仔小馒头也是馒头,但D个绝对超出我想象,点左人又无得换唯有忍忍咯,am全程零交流,T.了条腰幼D之外无任何特别,特然间想念刚个大妈,起码有X.刚啊!最后下边硬硬地距就话够钟啦,问我加唔加钟,本来想走咖!但硬住又唔舒服,唯有加个半钟,又按左十分钟之后觉得有D唔对路,问距先话D个场无得出野!我当场面都黑埋,JS觉得我唔满意就话可以揸下距,但叫我揸距心口果两块咸煎饼真系无瘾咯,而且JS仲同我坦白距平时都唔需要带XZ,我真系好想答距系正常既,最后埋单既时候足足四百五十几蚊!个叼閪bz仲问我开唔开张会员卡,我真系叼距都傻,行出门口直接删埋距微信!
xixihu123 发表于 2018-4-9 17:13:28 | 显示全部楼层

为楼主默哀这个价格不如中山江门
xixihu123 发表于 2018-4-9 17:20:50 | 显示全部楼层

头位、头位、头位
一棍子打死 发表于 2018-4-9 17:22:14 | 显示全部楼层

看看,观望中……
飞天奶茶妹妹 发表于 2018-4-9 17:22:39 | 显示全部楼层

多谢分享,祝性福
genius_dong 发表于 2018-4-9 17:23:43 | 显示全部楼层

威武~威武~威武~威武~
nightride 发表于 2018-4-9 17:27:37 | 显示全部楼层

默默的回复,只是为了看更丰富的帖内容!
Hargreaves 发表于 2018-4-9 17:46:22 | 显示全部楼层

太欺负人了这价格FW.
cao5566 发表于 2018-4-9 19:02:14 | 显示全部楼层

甘严重,好好休息下先
大只西西西里 发表于 2018-4-9 19:29:10 | 显示全部楼层

什么FW都没,能收这多钱,LZ真是冤案