开放注册中
搜索

[顺德]容桂春YW 唔可能错过白虎妹超笋

mln0238 发表于 2017-5-25 14:34:35 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-05-20
场子:春YW
酒店地址:容桂

价格:269
服务员数量:40

都算系呢容桂春YW骨场嘅忠实粉丝了。基本每个月都要去个2次,因为CP值对于容桂嚟讲都好高。
今日带咗我细朋友一齐去玩呢间骨场嘅生意都系一样嘅火爆。
我哋喺便预等咗半个钟终于轮到我哋!我一早已经迫不及待,因为好多人,海选嘅时候,就得6.7个js咗,JS整体都唔错好多都系熟人咗系呵,我睇中咗其中嘅175号JS,一睇就知嫩嘅,睇得我口水直流嘅,就畀佢带我入咗P房,T.去佢衫系。佢粉红粉红嘅小豆都冇发育好,佢开始除下面,我直勾勾嘅睇住,喔曹,JS下面毛都冇呀,真系尼玛好幸福。我问佢系唔系,第一次出嚟做嘅,佢话刚落海!
同佢催咗阵,提高气氛!然后JS带我去水磨房清洗一下,然后同我仔细做MY,TT,MT.XT
js嘅一对mimi真系越睇越钟意,睇就有胃口,我忍唔住嘅大力咬住佢嘅大X.,用手唔停嘅摱佢下面卡隆嘅水,水疯狂嘅流犹如涛涛江水绵绵不绝,我哋去C.上,太激动嘅原因,搐咗几下搞掂咗,搞完之后冲凉走佬。
13536654007 发表于 2017-5-25 15:14:51 | 显示全部楼层

看看是什么好东西先
佛山男人 发表于 2017-5-25 15:15:36 | 显示全部楼层

看看是什么好东西先
dpdq2016 发表于 2017-5-25 15:16:28 | 显示全部楼层

多谢分享,好野共享
god123dna 发表于 2017-5-25 15:17:34 | 显示全部楼层

我看看有什么好东西。。。
reevely 发表于 2017-5-25 15:22:07 | 显示全部楼层

我来了~~~~~~~~~ 闪人~~~~~~~~~~~~~~
overlord8448 发表于 2017-5-25 15:23:48 | 显示全部楼层

看好了再去不迟
q249143084 发表于 2017-5-25 15:58:15 | 显示全部楼层

好像很刺激
zs4600 发表于 2017-5-25 16:08:26 | 显示全部楼层

是不是真的啊
nobleblue1024 发表于 2017-5-25 16:29:34 | 显示全部楼层

这是什么时候的事情哦,现在没有了吧