开放注册中
搜索

[高明蒲典]高明大沙啊

路过的夜猫 发表于 2019-3-21 19:42:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
        三和路和兴明路交界

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

198fj、358KB

个日上去大沙搵同事出来食饭,上到去先下午3点。同事话想去松下骨,但我大沙唔熟路,唔知道边度有啊。周围兜咗成个钟,卒之系一个角落头搵咗一间。哇,你卤母,位置偏到....。   上去之后直接D:TUI....游,XZF.?单间厕所+XZF.,简陋到啊,我忍!入坊间之后,一张C.+床头柜+空调+电视+2对钳拖,最重要系张C.单有渍,我都忍!坐定定等JS,第一个我忍无可忍!!35+嘅肥婆!!换人!祛风咩?条你呀BZ,见我肥就搵个肥嘅俾我!小喇叭!
  我嬲啊,唔嗨做啦。翻落二楼等我同事,佢玩KB。358(事后同我讲可以加钱QT)。老板见我嬲爆爆话帮我找个车身.好嘅夜班顶替,我已经对质量抱唔大嘅希望。JS进门了,车身.高挑瘦削,对A要不起。车龄.33+。将就一下啦。198fj。JS唔使准备嘢,直接上来过程不表,我转过头见到BZ隔住门口个窗周不时睇睇情况,我条你咩!哎,半个钟出来,喳喳淋X完Z.就埋单走人。
   翻到屋企条滨州痕咗我成个星期,我怀疑佢D万金油唔好,又或者佢只手有脚气。好彩现在好了,唔系就扑街啦。
   有兴趣就去啦。
   唔记得车牌号啦,等你地抽奖。收翻1J打字肥。你回复会俾翻1J你,唔好抱怨,我系咁嘅啦。
wujj 发表于 2019-3-21 19:53:00 | 显示全部楼层

高明大沙是哪里。没听过
h867936857 发表于 2019-3-21 19:53:19 | 显示全部楼层

循例先看看评论在说啦~
triplehuang 发表于 2019-3-21 19:54:33 | 显示全部楼层

mrkkz 发表于 2019-3-21 19:53
循例先看看评论在说啦~
唔使睇啦,楼上恶意灌水,你来啦
ggt123123 发表于 2019-3-21 20:27:00 | 显示全部楼层

失败浪费滴蒲典积分
leejump530 发表于 2019-3-21 20:27:55 | 显示全部楼层

a280699923 发表于 2019-3-21 20:27
高明大沙是哪里。没听过
问高明本地人就知道啦。或者高德地址啦
cftjh 发表于 2019-3-21 20:28:54 | 显示全部楼层

高明有点小远了
狼哥哥 发表于 2019-3-21 21:19:45 | 显示全部楼层

到底边度啊