开放注册中
搜索

[顺德蒲典]容桂YL总汇,讲下我自己既体会吧(内H.多个车牌号码)

ybxx2222 发表于 2019-3-17 16:38:35 | 显示全部楼层 |阅读模式
        容桂文海西路

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

268 368 398

首先小弟去佐呢个场真系好多次,可以系话熟客,但系呢排收心养性了,就无咩点去啦,所以决定将我既心得同大家分享下,文笔唔系甘好,大家唔好笑我啊。
   去过既都知道YL系分4L 5L 6L,当然每个楼层既收费都系唔同架啦,我一步一步甘解释吧!3L先XZ.,可以焗焗汗,可以叫餐,简单既基本都会有架啦,就唔详细介绍啦!
   首先所有JS都会系4L FW的了,所以4L是268的,就是好似平常甘,先AM,然后TQ,然后就帮你放生蝌蚪.,其实SD所有既都系甘架啦,无咩特别!
   然后就系5L 368,5L就是FJ.大点,多个WC,然后JS会多点TQ FW,然后FW就是和4L 一样的,不要抱太大希望,性价比不高!
   最后就系大家都想知道既6L398,多个木桶可以呗你用下,JS简单甘帮你冲下,然后好彩遇到专属6L JS,就会KJ,而不是KB,这个要注意哦,所以呢个LY要自己三思了,我所讲既都系真话,所以信不信有你们了。
   简单介绍佐各个价钱的特色,就讲各位LY最期待既野:JS!!!!!!
   10号:之前同距都几熟既,不过后尾就无点稳距啦, 小家碧玉,比较能聊,155CM左右吧, XB:B-吧,漆面.挺滑的,总体给70分!(熟了可以QRT,内敛得离比较F得K.)
   6号:呢个印象就唔系甘深刻啦,因为我只系点过一次,但系系我比较中意既类型,高高瘦瘦,样貌ok,163CM XB:B+ 漆面.就粗糙点,总体78分!
   68号:呢个我都系试过一两次,基本同埋6号系一个类型既,无论车身.外貌大致相同,所以就唔多加评论,有LY反应话几好,几F得K.,但系我就未试过啦,有待LY自己尝试啦!
   99号:呢个我都系过一次,不过系上个月去试既,因为只不过系放松下,就随机了,估5到又几好哦,倾得又几好,感觉慢慢可以KF既,靠LY自己努力了,都系高高瘦瘦的.163CM C吧应该,总体:80分!
   100号:上次用距有D争执,所以唔系甘nice距囖,样貌过得去,165CM , C+,反正比较高冷吧我觉得,唔系甘推荐囖!总体:73分!
   85号:广东本地,云浮的,讲粤语,同声同气,所以呗我感觉还好吧,168CM,B++,漆面.白滑正,FW到位,值得推荐!!总体:85分!!!
   79号:东北车手.,车身.比较魁梧,呢D就睇个人口味啦,不过FW真心好,BB不大,比较豪迈。(距应该系专属6L既,可KB,但系外貌同车身.就一般啦,想稳FW就可以试呢个囖)
   19号:呢个系我一次去6L踩雷既,所以你地听到呢个号码就要小心,完全系猪扒,又无车身.,但系6L可KB,但系,我觉得我无胃口囖,所以我就唔建议啦!
   66号:都系撩撩瘦瘦架啦,无咩特出,就系小鸟依人的感觉,比较听话,比较甜美,想放松,想倾计,可以尝试下,总体75分!
   56号:距就系好似我既QR甘,无咩意外我都系点距,除非距放假,对我既FW好热情,C++165CM,缺点就是有点小腩肉,可能我点得太多啦,可以QRT,可以KB,注意系手指,真系好好,不过都系靠大家去沟通囖,本来想用私下发红包呗距叫距帮我KB出繡.
袋袋大师兄 发表于 2019-3-17 17:41:34 | 显示全部楼层

抢沙发!!!!
TTTQQQ 发表于 2019-3-17 17:46:15 | 显示全部楼层

论坛有你精彩,多谢你分享
shewing2008 发表于 2019-3-17 17:47:46 | 显示全部楼层

小S.一抖,蒲典积分到手
老家伙 发表于 2019-3-17 17:49:17 | 显示全部楼层

呵呵 比较好奇 来观看下~~~~
1016982830 发表于 2019-3-17 17:51:35 | 显示全部楼层

纯飘过……
w373737 发表于 2019-3-17 17:55:21 | 显示全部楼层

锄禾日当午,发帖真辛苦。谁知坛中餐,帖帖皆辛苦!
baconbossy 发表于 2019-3-17 21:59:31 | 显示全部楼层

加油加油加油加油啊
greensakura 发表于 2019-3-17 22:01:06 | 显示全部楼层

蒲典积分蒲典积分不够啊
夜爽 发表于 2019-3-17 22:04:04 | 显示全部楼层