开放注册中
搜索

漫濠811体验

子卓 发表于 2023-12-8 17:02:57 | 显示全部楼层 |阅读模式

之前去的,不是不想写,无他,就系懒。

【硬件】
身高160以下,穿高跟鞋比我还矮点(我也不高,170)。自称四川人,感觉跟印象里的四川人唔多似,佢说话比较轻,带有夹子音。上围有D,当时部长介绍系全场最大灯(依家仲系咪就唔知喇,貌似嚟咗几个新人),手感轻轻有d怪,唔似168成个水袋咁成个软嘅,感觉底座有d嘢,形状又冇168咁圆,手感略差,不过皮肤比168滑,而且又冇咁松弛。当然上围有咁大身形轻轻都系有d横,轻坦(中意肥妹仔嘅有福喇)。下面毛多且硬,吃鲍鱼时会扎嘴。

【软件(服务/尺度)】
又系大波服务牌阿,课表有嘅都做足。尺度方面三路顺。上路由嘴唇碰嘴唇到舌吻都冇抗拒。下路主动脱内裤,吃鲍鱼也没抗拒。唔知系咪肥妹仔嘅原因,佢好敏感且多水,脱内裤后我仲未有其他技能嘅施展,斋系抚摸大灯,我轻轻摸下佢下面已经湿晒(此时开始明白隔离论坛个位钟情于揾肥妹仔qm嘅狼友嘅感受了)。吃鲍鱼时佢不断扭动身躯,畀到嘅反馈好大,高潮之后话好劲好识玩(行嘢嚟嘅喈,当真就输了)。帮我出嘅时候,呈69姿势,我横掂闲着也是闲着,就送咗佢第二次高潮。

之前有师兄讲过811有偷钟嘅情况,呢次我都遇到了。我约的是头钟,佢迟到咗15分钟,不过落钟都系照翻3点。可能为咗排钟就其他嘅狼友,唯有牺牲头钟嘅时间吧。可能唔点头钟会好d吧。我就只会点头钟,如果唔系头钟就宁愿唔去或者点第个嘅人嚟,毕竟技师刚上班状态会好d,而且边个都唔知上一手狼友会唔会留d嘢 (口水又好,或者其他乜嘢):p

真系噶?点解嘅?你好叻啊!
左手丶 发表于 2023-12-8 22:00:57 来自手机 | 显示全部楼层
好野~跟着大神学习…
有咩好巴闭,如果只马我嘅,今日退休,听日即刻焖佐佢,出嚟行都系一样嘅咁丫嘛,肯定最风光先走嘅啦!
c130 发表于 2023-12-9 00:32:05 | 显示全部楼层
有微信吗
 楼主| 子卓 发表于 2023-12-9 08:13:59 来自手机 | 显示全部楼层
左手丶 发表于 2023-12-8 22:00
好野~跟着大神学习…

左手哥才是我偶像
 楼主| 子卓 发表于 2023-12-9 08:16:18 来自手机 | 显示全部楼层
c130 发表于 2023-12-9 00:32
有微信吗

还真有 13242123649
zxykghgalen 发表于 2023-12-9 09:58:08 | 显示全部楼层
兄弟这文笔跟左手大神很接近啊
 楼主| 子卓 发表于 2023-12-9 09:58:59 | 显示全部楼层
zxykghgalen 发表于 2023-12-9 09:58
兄弟这文笔跟左手大神很接近啊

拙略的模仿罢了
anychock2019 发表于 2023-12-9 21:28:51 来自手机 | 显示全部楼层
老板会享受
sedidi77 发表于 2023-12-9 23:35:40 来自手机 | 显示全部楼层
向大神学习
yu87523003 发表于 2023-12-10 00:11:11 来自手机 | 显示全部楼层
向大佬学习