开放注册中
搜索

[顺德]顺德食都JH一天连上两个钟

ycxlaohao 发表于 2017-5-15 15:44:17 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-05-12
场子:JH.会所
酒店地址:佛山市顺德区大良街道南国东路富桥加油站对面(原嘉星会所)

价格:318
服务员数量:40

无聊聊 决定去jh出出火
jh已经系老场 亦系论坛热点 中午2点过到去 你老尾 下面个停车场起码30部车以上
男人真系饱暖思YYu 唉...
留牌828 呢个JS我第一次去等房的时候系走廊见到佢 就已经想试佢 无奈好几次预约都系请假
今次终于有机会 其实已经兴奋到不得了
828 颜值同身材都不错 是我喜欢的类型 am方面都比较ok 推完油就入正题啦
sy起身好好听 而且识得Chui气挑豆你 上攻的时候佢直接把xz解了 掀起依扶比我抓
bb起码c 佢还开玩笑话rt一大一细 不过手感比较结实 下攻亦没反对 最后在上下的攻势里出Shui
总体离讲828都系唔错的js 有机会肯定会再点
到左夜晚 同朋友食完饭 饮多少少 呢个时候话题除左女人就肯定没其他啦
朋友都系jh熟客 佢同我推荐850 话ok 所以就一齐过去了
唉 其实去得多都唔系好事 d客服都认得我了
冲完凉上房 今次部CA排间房完全系全部死角 遮话系门口望入去 你乜都见唔到
心霖今次天助我也
等左两分钟左右 JS入房 讲真 唔系我喜欢既类型 不过既然点左 又唔好意思换 算了
好死唔死扎两条孖辫 你估G革命咩大佬 一股乡土味扑面而来
am几好 ty都ok 到左入正题 bt既时候就会发现其实对车头灯都唔细 比较有感觉
一手伸入去 果然唔少野 不过JS会刻意甘回避你眼神 呢点唔好 最后虽然都系出Shui 不过我都提前落钟了
所以呢个JS都唔太推荐比大家

yinyinchong 发表于 2017-5-15 17:35:36 | 显示全部楼层

担凳仔,霸头位,看戏
dktoto 发表于 2017-5-15 17:36:18 | 显示全部楼层

小淫虫大神英明啊!!!!
13172391251 发表于 2017-5-15 17:37:18 | 显示全部楼层

努力赚分~~~繁荣论坛~~~
505916766 发表于 2017-5-15 17:37:59 | 显示全部楼层

纯飘过……
yipinterested 发表于 2017-5-15 17:54:30 | 显示全部楼层

嘿嘿,回个贴表明我来过。
sanshuilang 发表于 2017-5-15 17:54:59 | 显示全部楼层

呵呵 比较好奇 来观看下~~~~
a6266 发表于 2017-5-15 20:45:23 | 显示全部楼层

拿回我的一蒲典积分啊
有意思 发表于 2017-5-15 21:53:34 | 显示全部楼层

事后补一补就得
pc8209 发表于 2017-5-16 16:11:29 | 显示全部楼层

来看看分享