开放注册中
搜索

[南海]大沥FLJ,身材都满意,试过3个都sao爆

god123dna 发表于 2018-3-2 17:32:47 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-02-01
场子:FLJ酒店
酒店地址:大沥FLJ酒店

价格:386。418
服务员数量:40

本来系想mz噶,我一直比较中意990小姐姐,颜值我比7.6甘上下啦,身材可以,B+挂,唔系好确定,反正就有feel,170可能大概唔一定,唔算好好倾,不过各ly可以大胆开发。
但系岩过完年,翻工噶js唔多,所以我就叫部长随便安排个后生噶靓女咯,我好直接甘讲,唔乖唔靓唔比钱,距又都醒目啦,直接就讲有2个价位(我无记得啦,去玩我都唔会好care价格噶,直接刷卡)反正400肯定有找啦。我一直都会联系FLJ噶女部长定房,就因为距靓女(我经常会揩下距,但距有好似唔苏我尼套,唔知系咪我唔够靓仔),哈哈,距带我到入面噶房间弯弯曲曲几复杂甘(忠告:类似尼种地方要留意房间里的消防路线图,必要时可以救命噶)。好,部长要我等20分钟,因为美女们要吃饭......尼到就要吐槽下FLJ了,扑街来噶,电视无鬼用噶,后来我5月初去都系甘,电视无聊几个台,有音乐功能但系flj又无交年费,所以只能试听2首歌就回主界面。我本人比较喜欢一边摩打一边听滴柔美噶歌或者电音,再差,起码要比我听下歌啦老板......js来了,889号,15X左右 B可能未有 28左右挂 腿可以,T.了脸噶皮肤可以看出年龄,身上有年龄痕迹噶可能就系个西B了,过程不表啦,全程tiao逗好se情咯,假BT,无KB(听讲有滴js会真),可以外出mL,系我妖言劝诱下,距就T.左BRA同NK,正面坐真臀tui,真B磨。我有故意强W,真系果阵有滴J.虫上脑,差滴想强入扑街,如果唔系怕癞嘢,S.多唔比指,可以M....感觉差不多2个钟...唉唔讲了,帐篷又起了。
  我有滴过分,想要个比之前玩过噶仲要靓女噶。特登系部长冲钟果日午后去,要求稳更加靓噶,如果有2个靓噶就SF.,咪试我换场。部长好识做,安排999,惊艳了,17+身材可以 B挂(我一直无咩概念)同之前服务一样甘噶质量,不过有靓女陪就舒心好多,至少我玩得开心。
  就甘啦,其他唔记得噶都有好几个,共同点系身材都系好好噶,X各有大细,SF.过一次,不过本狼那次刚好有qlx炎未好,2次出水都比较快,都可能系距地调情太犀利挂,再加上按摩太刺激,时间感觉都系比较长噶。
2531592435 发表于 2018-3-2 17:49:31 | 显示全部楼层

希望大家一起Xing福!
fsyl2014 发表于 2018-3-2 17:50:43 | 显示全部楼层

想都不想,就支持一下
13418925 发表于 2018-3-2 17:51:45 | 显示全部楼层

呢个价位。。。不如去shq兄弟、、、
丧奶333 发表于 2018-3-2 17:51:52 | 显示全部楼层

明明白的狼友哈哈
osw1987 发表于 2018-3-2 17:54:04 | 显示全部楼层

看看具体内容
419503779 发表于 2018-3-2 17:54:24 | 显示全部楼层

看一看的啊!!!
man0711 发表于 2018-3-2 17:59:47 | 显示全部楼层

内容详细但四金有点贵
zaim1314 发表于 2018-3-2 18:21:10 | 显示全部楼层

怎么这么贵呢
touge891220 发表于 2018-3-2 18:24:16 | 显示全部楼层

他妈这个帖其他论坛抄袭的