开放注册中
搜索

[順德蒲典 ] 「JLW#86」 KB1+ 1 , 兩連發 ! !

西瓜大叔 发表于 2019-10-1 02:32:40 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式

最近聽朋友講起,順德有個新場,玩1+1,小弟玩甘耐都未聽過, 原來1+1就係KB一次加HJ一次,心諗甘正,人一世物一世乜都要試下, 仲要足鍾,本身最唔鍾意D場幫你係甘咦摸兩下,幫你出完就閃人 於是琴晚鳩癢癢,決定一支棍黎個快上快落,去試試佢 由於一向鍾意random既關係,部長安排左個86號入黎 86入到黎,整體感覺幾好,身材平均 佢入到來先幫我按下先,之後就開始幫我波推, 佢對吸手波,真係掃得好舒服,

违规内容已删除

。心態好,服務細致抵贊!經囡囡同意,个人像由佢自己提供. 祝大家假期開心

部長WeChat:13622389755小林

佛山jack 发表于 2019-10-3 12:31:34 来自手机 | 显示全部楼层
好一对吸手波
1024549850 发表于 2019-10-4 09:58:40 来自手机 | 显示全部楼层
这图和真人差别大吗?
wen880089 发表于 2019-10-7 19:29:39 来自手机 | 显示全部楼层
有人去过吗
lwkwin 发表于 2019-10-8 09:37:54 | 显示全部楼层
乜价钱?HJ系乜意思啊?没明
ldz 发表于 2019-10-12 19:10:37 | 显示全部楼层
广告贴,呵呵
htj830629 发表于 2019-10-25 23:47:31 来自手机 | 显示全部楼层
广告贴,几个贴都一样格式