开放注册中
搜索

[顺德蒲典]食都bjsy爽爽死了

gzmk 发表于 2019-8-15 22:57:32 | 显示全部楼层 |阅读模式
        大良凤城食都滨河路

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

最近一直在潜水,不过都去左几次最近兴既场BJSY. 黎个场占地面积细不过分几层,一楼接待大厅加XZF.,二楼系休息大厅,里面有个小泳池,吧台同唱歌台,3楼就系房。 地方细不过地方装修几好,D女女比其他场侯生。今日想同大家讲下既系前日试既,推出无耐既日本樱花和服装。老司机都知道梧同服装有唔同Fw, 黎个装卖点就系门边放生蝌蚪.出S.,唔限次(每个服装都是)~,黎个都系卖点之一吧。黎套和服长度到PP位置,岩岩遮住PP,无安全K.同埋着丁字NK,其实整体FW.要体LY挑左咩JS.,有DJS.玩得开,上下都可攻,有D下路.M.都唔被摸。小弟有次既JS唔单止有口臭而且无FW,琳琳都后怕。为左广大既LY唔使走甘多弯路,而且要值回金价。就同大家简单讲下本人试过几几个红牌体验同评分。88, BJSY颜值我觉得系最好,FW.过得去,唔算太玩得开。样貌:88FW.:75车身.:7566, 车身.娇小不过好玩,气氛可以,fw可以。样貌:80FW.:80车身.:705, 本L系黎个场最中意既JS之一,主要系因为LZ中意大X..玩得开。嗯,无错,5号就系黎款,XX.可能系黎个场最大既,而且玩得开,中意既Ly不妨试试。样貌:75FW.:80车身.:9018。 黎个比较冷门少少,不过LZ中意既系距比较有女友FEEL. 另一种感受吧~样貌:75FW.:80车身.:75码字唔容易,大家多多支持。
jamcky006 发表于 2019-8-15 23:02:47 | 显示全部楼层

先占个头位了!
Boula 发表于 2019-8-15 23:13:09 | 显示全部楼层

这个是贵价FJ.场啊
qq28974 发表于 2019-8-15 23:38:47 | 显示全部楼层

fj都这么贵吗
caramber 发表于 2019-8-16 00:09:18 | 显示全部楼层

感谢推荐啊~很多
xdq 发表于 2019-8-16 01:00:58 | 显示全部楼层

这个的确好地方
狼哥哥 发表于 2019-8-16 01:57:34 | 显示全部楼层

贵JFJ.场。超坑。谁去谁S
kimkim 发表于 2019-8-16 04:08:56 | 显示全部楼层

你这样讲性价比好差
Humberto96 发表于 2019-8-16 04:58:19 | 显示全部楼层

放生蝌蚪有几爽
人生无常 发表于 2019-8-16 07:26:12 | 显示全部楼层

楼主是新入坑吗?