开放注册中
搜索

[顺德蒲典]YLGG,随机到一个令你舒服到起鸡皮的JS

sunerkkk 发表于 2018-11-9 12:06:47 | 显示全部楼层 |阅读模式
        容桂,文海西路

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

琴日下午开会时无鸠聊聊就睇睇论坛,点知睇到自己兴合合,一散会就迫不及待搵个借K.出去清热下火,睇咗咁多LY嘅介绍,林嚟林去都系去YL啦,而家度度都200+起步,最平都188,唔差个几十蚊对自己好D,最主要系有个以前系007识落嘅JS跳槽过去咁耐都未帮衬过佢,微信联系,点知等咗半个钟都无复,林住佢应该系上紧钟,即刻开车过去。3点钟去到门K.,然后上楼XZ.,饮支维他奶,去休息室搵BZ问咗几个号码,点知12号休息,56号刚上钟,89号上晚班,咁就由BZ安排一位咯,坐系度等个阵又林翻起上XQ.感受56号嘅热情(去见识过56号嘅LY都知道,佢个种热情奔放主动,真心令你食过翻寻味)。等咗一阵,BZD.上房,去到门口见到JS着住OL装系度铺紧床,当时佢系背对门K.,从后面睇身高应该1.6左右,车身.匀称,然后通过镜墙见到佢见衬衫个领口开得几低,二叔即刻又兴兴地嘞,终于转身见到正面,由于无化妆,显得有D憔悴显老,总体6.5分还过得去就唔换啦。正式FW,AM够力,AM完会问要唔要精油推背,答佢唔使,佢就话“那现在给你TY咯”。TQ.环节真系好得,过程不表,之后就让你一次过弹尽粮绝。此JS19号,YL胜在JS无咩偷钟现象,X.完手翻嚟又继续帮你AM,或者帮你救多次火。
够钟之后落休息室已经5点半,于是叫咗个窝蛋牛肉煲仔饭,饮翻支维他奶补翻补D蛋白质。食完个饭6点零钟,刚还之前联系个JS话啱翻到上班,即系叫佢留牌点佢钟,走去冲多个凉入翻休息室同BZ讲预约咗89号,对讲机一问即刻D.上房。
wolf80 发表于 2018-11-9 14:07:10 | 显示全部楼层

露骨内容已删减,请各位LY发贴时,不要把详细过程写出来,写出FW.内容点到即止就可以了,你写得再详细都没用,都会被管理员删掉,何必浪费时间和精力。
丢爆你条尾 发表于 2018-11-9 13:39:51 | 显示全部楼层

怎么起鸡皮疙瘩了???
18631655208 发表于 2018-11-9 13:44:14 | 显示全部楼层

又要5个蒲典积分 大哥!!!
天使之翼123 发表于 2018-11-9 13:50:12 | 显示全部楼层

我又来了 为了五金埋头苦干
huangxi9090 发表于 2018-11-9 14:04:51 | 显示全部楼层

嘻嘻 又看到我了啊
你是那里面的 发表于 2018-11-9 14:11:49 | 显示全部楼层

唉 这么快就被和谐了
qwerasdfzxcv 发表于 2018-11-9 14:31:35 | 显示全部楼层

这么快就被河蟹了啊!
liutanhahaha 发表于 2018-11-9 14:47:16 | 显示全部楼层

五金店,比较贵,不看了
gm820125 发表于 2018-11-9 16:05:25 | 显示全部楼层

5金啊,怕后悔没得退