开放注册中
搜索

[南海]南海九江HMH体验报告

2531592435 发表于 2017-5-29 11:46:11 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-05-21
场子:皇马H
酒店地址:南海九江落个条大跨线桥后右转直走1公里

价格:68-298
服务员数量:40

我们来讲一下这个场
皇马H系换老板了JS说的 当晚跟朋友去的本想去洗只脚而己 不过......
去到门口有个颜值75分的MM跟我们说MZ要等好耐叫我们按摩吧
进入电梯后我问有咩FW:
138AM 178AM DFJ一听句讲DFJ 出系个75分颜值既靓女K.中 有D别扭咯
我就和朋友点了178
入去个间冲凉房中规中矩啦唔算得上话好 都唔差啦 就FW员晒个SB甘企系度望住你 叼- -
弊端出现啦MB的无床无床啊!!!不过我系6月去既 宜家换床未真系唔知道啦
等5分钟一个靓女行入来:“你朋友没那么多钱叫你先帮他出,他要298BT+KB!” 1面懵B......
注意: 不戴T. 不戴T. 不戴T.
好吧我系一个有矜持既L我条野唔乱摆我就178算了
再5分钟后 我个个来左
过程不表 个妹纸同我玩矜持 唔够胆体我条野 呵呵 无猴子TT.个D 失望咯不过呢个妹纸65分 笑起身几甜既 叫句训系我边间AM櫈好砸 揽住个妹纸
正啦添下句耳珠 句嗨到咩甘Mo ΒB 就唔给Mo下边咯 妖 不过BL调Xi技术嘛另个妹纸顶唔住 弹起身正正常常甘打
出Shui 冲凉 埋单 走人

屯皇上 发表于 2017-5-29 12:47:57 | 显示全部楼层

九江都好远
mln0238 发表于 2017-5-29 12:52:50 | 显示全部楼层

我九江,睇睇系边度
man0711 发表于 2017-5-29 12:54:25 | 显示全部楼层

HM比较一般了
fszj 发表于 2017-5-29 13:57:39 | 显示全部楼层

只当看看,增长知识
man0711 发表于 2017-5-29 13:58:15 | 显示全部楼层

有点意思!
1210553833 发表于 2017-5-29 13:59:45 | 显示全部楼层

我来了~~~~~~~~~ 闪人~~~~~~~~~
a515998603 发表于 2017-5-29 17:18:38 | 显示全部楼层

新政策性支持在线
1210553833 发表于 2017-5-29 17:21:40 | 显示全部楼层

下次V型从V型从v
123ee 发表于 2017-5-30 00:13:08 | 显示全部楼层

ttyttyytuuu