开放注册中
搜索

[禅城蒲典]深夜战ZR

landred 发表于 2018-11-9 16:55:31 | 显示全部楼层 |阅读模式
        禅城

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

寂寞无聊嘅夜晚,大概2个月钱,去咗禅城个朋友度住咗晚,夜晚冇鸠聊聊睇论坛,睇到ZR有BT.马上飞咗10蚊的冲过去,我住系顺联对面,好鸠近,杀到上去,由于第一次去,冇部长电话,告知得推油,讲咗几次我话朋友话哩到有BT,扮熟客,都系得推油。唉无聊入房上钟,等咗大概5分钟,JS.嚟到,还可以25左右,bo有B+。心冧都系是但啦。入正题,问JS.我话朋友介绍嚟,有冇得玩其他FW.,距话你朋友话你知有咩,心冧,有戏,我就话Bt.。然后我叫距换FW.得唔得,然后距冧咗下话可以,由于前台落班原因,叫我比钱先,238消费,JS.翻嚟后按咗20分钟正规按摩,跟住就叫我转身爬住,然后JS.就转过身T.YF.,然后上爽身粉,推后背跟住夹细佬省略百字。。出完货然后帮我再按咗阵,XZ.走人。点评下硬件,真系好差,老场,JS.少,CLF.公用,柜锁唔到。
wwe1314 发表于 2018-11-9 17:52:21 | 显示全部楼层

头位、头位、头位
yaluke1983 发表于 2018-11-9 17:55:15 | 显示全部楼层

ooioo 发表于 2018-11-9 17:56:07 | 显示全部楼层

睇下咩料先…
csol339 发表于 2018-11-9 17:57:20 | 显示全部楼层

赚个蒲典积分走人拜拜
我是不是 发表于 2018-11-9 17:58:17 | 显示全部楼层

感谢同道中人的分享
56789 发表于 2018-11-9 17:59:50 | 显示全部楼层

看看噢噢!!!
bill51255 发表于 2018-11-9 21:26:47 | 显示全部楼层

是什么缩写看不出
gkk1992 发表于 2018-11-10 01:06:41 | 显示全部楼层

咩料先??
xzvxv 发表于 2018-11-10 03:22:07 | 显示全部楼层