开放注册中
搜索

[三水]三水乐平按摩场

mcgrady7123 发表于 2018-5-11 14:31:30 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-05-02
场子:按摩场
酒店地址:三水乐平

价格:268
服务员数量:25

前几日去乐平建材城送货,唔觉意见到又见沐足推拿,一直心思思想去试下,奈何每次去赶住走,咁就无入去。今日终于有时间,于是入去探个究竟,回来将感受写出来比大家分享下。一入去前台条女就会问你住房定按摩,讲真,条女真系得,心想如果系距帮我按咁就爽咯,跟住距带住上到3楼,一眼望落去大约3-40间房,入房睇过,D房都几大几豪华,经理过来问要咩FW.,叼你咩,梗系要其他FW.啦,点知距话无喔。咁唔计啦,点咗个260。跟住问我饮咩,咁就点咗杯汽水,跟住有人敲门,入来见条女就真系正,细细个,号码系888,对XX.就唔系好大,木船B,够揸就好。上钟,先帮我TYF.,同我XZ.,再比KZ.我着住。跟住开始按摩,力度好细,可能刚刚来做,不过几舒服,本人唔受力,然后挑D.距,问距可唔可以T.ta.YF.,距话唔好,跟住玩下玩下件YF.就比我T.了,对XX.真系白白滑滑,跟住叫距继续按摩,距话我欺负距,唔做,跟住我就揽住距上下其手,知道距帮我FJ咗两次,然后同我XZ.,买单走人。太爽唔记得抄牌。
htm1025318056 发表于 2018-5-11 15:14:06 | 显示全部楼层

后面描述不是很清楚
wanru 发表于 2018-5-11 17:50:56 | 显示全部楼层

赚个蒲典积分走人拜拜
samung 发表于 2018-5-11 17:52:49 | 显示全部楼层

请多多关照。。。嘿嘿,回个贴表明我来过。
owensai 发表于 2018-5-11 17:53:23 | 显示全部楼层

请多多关照。。。嘿嘿,回个贴表明我来过。
zuodini 发表于 2018-5-11 17:53:38 | 显示全部楼层

碌鸠一震,喷精走人吧!
jam 发表于 2018-5-11 17:54:03 | 显示全部楼层

水至清则无鱼,人至贱则无敌!
dingding 发表于 2018-5-12 02:45:01 | 显示全部楼层

多开发开发三水的