开放注册中
搜索

[顺德]BLD少FJS,X大身材好

超级无厘头 发表于 2018-5-7 15:02:31 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2018-05-03
场子:BLD
酒店地址:容桂

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

价格:198*2=396
服务员数量:40

夜晚九点几无无聊聊想叫班鸠公去江门JW重温KB两次体验,个个唔系话攰就系话无钱去,唯有自己单刷,有兴趣去性价比高噶KB场可以私聊我,但系地点系江门鹤山。讲翻顺德尼边,打开微信睇下之前加落JS,BLD268,少F型,虽然我年纪唔系好大,但系对少F型JS充满兴趣,微信过去唔够两分钟即刻回复岩落钟,唔洗讲咁多叫留牌。开车过去十五分钟到目的地,XZ.入F.期待JS到来,一入来大致望下,穿黑S高跟,B起码有C,身材仲几好下,本L对这种穿SW毫无抵抗力。尼个场TY就得一个价格198,常规FW推背按摩过后,JS趴系我后面问我加吾加钟,本L已经系混迹几年狼仔,问加钟有咩FW先,一个钟BT两个钟KJ,第一次我就唔一次过加两个钟,就话加一个钟睇你表现。过程都系个几样,BT,MY,TT,但系尼度要赞下,少F就有年轻无噶感觉,够骚而且知道你敏感点喺边度,上可功,下靠自己。然后到BT环节,解XZ,当我享受一段时间个阵突然感觉唔一样,原来JS帮我K,可惜唔可以KB,K了几分钟最后都系BT出来。我问JS唔系话加两次钟先有K吗,距话见同我倾得几投缘送我,叫我下次来记得点距。最后差唔多落钟个阵叫距手打多一次,收工XZ.走人。268来BLD做4,5个月左右,之前系RGJH做沐足,听距讲话过完年就唔做,去做卖保险,想试距就过年前去试下,唔知过年后距系唔系BLD做咯,联系方式WX,相都系WX入面。JS工号268。

ljp784262037 发表于 2018-5-7 15:42:07 | 显示全部楼层

支持
反对
评分
whynotbb 发表于 2018-5-7 17:50:56 | 显示全部楼层

多谢分享了
65327140 发表于 2018-5-7 17:52:15 | 显示全部楼层

睇睇神马情况………
bose1 发表于 2018-5-7 17:53:57 | 显示全部楼层

不错,很猛喔,支持一下。。。
boysed 发表于 2018-5-7 17:54:05 | 显示全部楼层

做个有美德的人,回贴拿分走人
fafafa123 发表于 2018-5-7 17:54:43 | 显示全部楼层

做个有美德的人,回贴拿分走人
woaikaka 发表于 2018-5-8 09:11:15 | 显示全部楼层

BLD是什么场?名字叫?396就BT,不知道值不值得。
liuqiyue 发表于 2018-5-10 19:12:59 来自手机 | 显示全部楼层
巴黎岛咯,知不知