开放注册中
搜索

[三水]三水白坭按摩有料到!

pkpkpkwei789 发表于 2017-9-11 16:54:30 | 显示全部楼层 |阅读模式
消费时间:2017-09-07
场子:金钻按摩房
酒店地址:白坭周村

价格:168
服务员数量:40

之前睇过LY话白坭周村金钻按摩房有独立冲凉房,心郁郁卒之去左一探究竟。直接搭电梯上楼,见到个十几二十岁的靓仔迎接问系洗脚定AM。BL话AM, 听到有全身AM168元,就距了。。楼层靠电梯呢边系沐足房,入边系AM房。入房一睇果然如LY所讲有独立冲凉房!呢样好!放低身上D野之后,JS敲门入来,30岁左右少F.,1米6内,XX.大概B,无换。JS笑左笑对BL话“我帮你T.YF.先XZ.吧”。BL话好。冲完凉后披住条浴巾出来。JS叫我趴系C.上先按背,推油。推PG,手法可以。。跟住叫BL反转身按正面。JS俯身帮BL AM时,BL正对住距,正好睇到距胸口的春光。BL忍唔住就伸手抓JS XX..JS无反抗。之后BL干脆坐起身,伸手去距后面解距的MZ.。抓距对白兔!!JS话距生过,所以XX.有小小下C.。不过手感仲算可以!!BL想进一步将JS件T恤同MZ.除晒落来,JS死唔肯比我除落来。唯有作罢。。就甘摸住。。JS就帮BL的XDD放精油,AM..爽!!仲话XDD个头好大之类的说话。。。BL摸左JS妹妹,距系度SY.。。几分钟后,BL终于忍唔住出水。。之后拖住JS手休息左一阵。JS拉BL去冲凉。。冲完返来按多几分钟够钟,之后埋单走人。。JS号记不清楚了,好像是865还是885的。。
tongtian 发表于 2017-9-11 17:41:07 | 显示全部楼层

睇睇系咩先得噶
824184046 发表于 2017-9-11 22:03:44 | 显示全部楼层

看看内容先吧
ACTION 发表于 2017-9-11 22:59:27 | 显示全部楼层

路过看看 不惜
xinyangyang222 发表于 2017-9-12 03:15:21 | 显示全部楼层

路过看下评论,,,
llllll 发表于 2017-9-12 12:25:56 | 显示全部楼层

白坭太远还是算了
overlord8448 发表于 2017-9-12 16:58:29 | 显示全部楼层

打个FJ.都那么夸张,真低
sanshuilang 发表于 2017-9-16 01:24:55 | 显示全部楼层

找天去看看
Admin 发表于 2017-9-16 13:19:04 | 显示全部楼层

可唔可以过埋夜咖。。。
13192660150 发表于 2017-9-19 11:29:56 | 显示全部楼层

白泥我最近成日过去 得闲去试下先